Sedežne garniture

Od zamisli do izdelave! Vsaka sedežna garnitura DLuks je izdelana po naročilu, narejena skladno z vašimi željami in zahtevami. Skupaj z vami jo izrišemo, izberemo materiale, dogovorimo vse detajle in začnemo z izdelavo. Izdelana je z veliko mero natančnosti in predvsem z željo in zavezo zaposlenih v podjetju DLuks, da v vaš dom pripeljemo sedežno garnituro, ki vam ne bo le všeč ampak boste nanjo ponosni.

DLuks sedežne garniture, postelje in ostale izdelke lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu in naslovna_dnevnaobstoječemu stanovanjskemu pohištvu. Na zalogi imamo materiale različnih kakovostnih razredov (od srednjih do najvišjih) in izbor široke barvne palete. Pri izdelavi na vašo željo lahko kombiniramo dva ali več barvnih odtenkov s čimer boste svoji sedežni garnituri vtisnili oseben pečat vašega izbora.

Široka paleta tekstilnih materialov je skrbno izbrana in predstavlja preizkušeno kvaliteto, ki omogoča dolgo življensko dobo sedežnih garnitur, postelj in vzmetnic. Veliko pozornost v podjetju DLuks dajemo tudi vzmetenju, mehanizmom ter lesenim delom. Slednji so prav tako proizvodi visoke kvalitete, predvsem leseni deli kateri so podvrženi stalni kontroli kvalitete materiala in izdelave.

Predstavljamo vam nekaj izdelkov iz našega programa z imeni Sara, Klara, Meri, Klemen, Lori in ostale iz naše družine.