VZMETNICE za otroško posteljo

vzmetnice_jogi_ji_za_dojencke_otrokeSpanje je pomemben ciklus našega življenja, zato je prav, da mu že ob rojstvu posvetimo pozornost, ki jo zahteva. Eden od najpomembnejših pogojev za zdrav spanec je prav gotovo dobro ležišče, vzmetnica ali jogi za vašega dojenčka. Na tržišču je veliko otroških vzmetnic in jogi – jev različnih kvalitetnih in cenovnih razredov. V podjetju DLuks posvečamo posebno pozornost kontroli kvalitete materialov.

Preverite naše modele vzmetnic katere vam izdelamo po naročilu tudi za različne dimenzije otroških posteljic, zibelk za dojenčke. Poleg standardnih dimenzij 60 x 120 cm in 70 x 140 cm vam izdelamo vzmetnice tudi v dimenziji ki je popolnoma izven standardnih mer. Modeli vzmetnic DLuks med katerimi lahko izberete cenovno ugodno in visoko kvalitetno vzmetnico so:

Vzmetnice za otroške posteljice in zibelke vam zato v podjetju DLuks izdelamo po meri in iz materialov preverjene kvalitete. Sodobne vzmetnice DLuks v svoji notranjosti skriva visoko kvalitetne in sodobne materiale umetne mase (HR peno) kot tudi spominsko peno za še popolnejše prilagajanje telesu. Mnoge med njimi so opremljene s snemljivimi prevlekami z ustreznimi zaščitami. Izbirate lahko med številnimi modeli in zgradbami vzmetnic za posteljico vašega otroka. Privoščite svojemu otroku (in sebi) kvaliteten, sproščujoč in zdrav spanec.